Видео съвети

КАК ДА СПЕСТИМ ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ

Не е нужно да се притеснявате за забравеното включено осветлението и ненужното осветление в банята, килера, избата или гаража. Не е необходимо постоянно да осветявате с пълна мощност, можете от комфорта на дивана да регулирате интензивността на всички осветителни тела.

 

СКРИТИ ЕНЕРГИЙНИ ПИЯВИЦИ

Дори и да изключите всички уреди, електромерът ще продължи да се върти. Вижте как можете да победите скритите енергийни пиявици.
 

 

НЕ СМЕНЯЙТЕ, РЕГУЛИРАЙТЕ

Задайте температурен сценарий за всяка стая от сутрин до вечер. В допълнение, можете да контролирате температурата дистанционно през своя смартфон.
 

ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ НА ЕДНА СТЪПКА ОТ МАКСИМАЛНОТО НАТОВАРВАНЕ

Когато сте включили пералня, съдомиялна машина, микровълнова печка и други уреди едновременно, не е нужно да се притеснявате за изгорели предпазители. Ограничителното приоритетното реле работи вместо вас и за вас. В допълнение, можете да изберете по-нисък тарифен план и да спестите от фиксирана тарифа. Благодарение на ограничителното приоритетно реле можете да намалите разходите си от смяна на изгорелия главен предпазител, инвестицията ви ще се изплати за шест месеца.

клиентски център

Техническа помощ

+359 877 801 804
support@smarthomebulgaria.bg

Информация:

+359 877 801 877
office@smarthomebulgaria.bg