Видео съвети

КАК ДА СПЕСТИМ ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ

Не е нужно да се притеснявате за забравеното включено осветлението и ненужното осветление в банята, килера, избата или гаража. Не е необходимо постоянно да осветявате с пълна мощност, можете от комфорта на дивана да регулирате интензивността на всички осветителни тела.

 

СКРИТИ ЕНЕРГИЙНИ ПИЯВИЦИ

Дори и да изключите всички уреди, електромерът ще продължи да се върти. Вижте как можете да победите скритите енергийни пиявици.
 

 

НЕ СМЕНЯЙТЕ, РЕГУЛИРАЙТЕ

Задайте температурен сценарий за всяка стая от сутрин до вечер. В допълнение, можете да контролирате температурата дистанционно през своя смартфон.
 

ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ НА ЕДНА СТЪПКА ОТ МАКСИМАЛНОТО НАТОВАРВАНЕ

Когато сте включили пералня, съдомиялна машина, микровълнова печка и други уреди едновременно, не е нужно да се притеснявате за изгорели предпазители. Ограничителното приоритетното реле работи вместо вас и за вас. В допълнение, можете да изберете по-нисък тарифен план и да спестите от фиксирана тарифа. Благодарение на ограничителното приоритетно реле можете да намалите разходите си от смяна на изгорелия главен предпазител, инвестицията ви ще се изплати за шест месеца.