Статии

Чешка следа във великия Ермитаж photo

Чешка следа във великия Ермитаж

Първото нещо което ще усетите в Санкт Петербург, Русия най-вероятно ще е студа и силния вятър. Но когато се огледате , ще видите около себе си модерен Европейски метрополис в който нищо не е спестено. Всичко тук е огромно, широко, помпозно и скъпо.

21. 05. 2020 Статии Детайли:
Работните срещи на Oбщинския съвет няма нужда да се въртят около купчини с хартии photo

Работните срещи на Oбщинския съвет няма нужда да се въртят около купчини с хартии

Всеки от от нас вече знае, че света се променя постепенно – и за по-добро  благодарение на новите технологии . Въпреки това ,все още се намират места в които технологията не е настъпила . Например градската администрaция и общинските съвети – как си представяте работата им?

05. 05. 2020 Статии Детайли:
Inels Безжичните ключове са вече и в стъкло! photo

Inels Безжичните ключове са вече и в стъкло!

Безжичната ни серия (RF)  дълго време беше доминирана от пластмасови ключове с рамки направени от материали като пластмаса, дърво, метал или гранит. Тези ключове са все още популярни но не винаги са пододящи за модерни , изчистени интериори и най-важното -  не винаги е възможно да се монтират на завършени стени така че да повишат визията на един вече изграден дом към по-елегантно пространство. Затова стъклените ключове, RFGB-20/40 SHARP (с рязко очертана страни) и  RFGB-220 / 240 ROUND (със закръглени страни) бяха добавени в безжичната серия ключове  2020.

09. 04. 2020 Hовини за продукта Детайли:
ЕЛКО ЕП спечели Супербранд Бизнес наградата за 2020 photo

ЕП спечели Супербранд Бизнес наградата за 2020

ЕЛКО ЕП отново защити позицията си сред Чешките „супербрандове“ и тази година.Компанията беше наградена с уважаваната в цял свят нарада за Чешки Субербранд бизнес за 2020  , присъждана от експертно жури базиращо се на идентични критерии прилагани в повече от 90 страни.

30. 03. 2020 Статии Детайли:
Не бягайте до ключовете. Управлявайте дома си от телевизора photo

Не бягайте до ключовете. Управлявайте дома си от телевизора

Няма нужда да ставате от телевизора за да превключвате ръчно прграмите, няма нужда да правите нищо трудно. Просто си стойте удобно пред телевизора и управлявайте дома си с приложението на телевизора си. Осветление, вентилация, отопление, гаражни врати, камери, щори или други домашни уреди като хладилника или миялната машина- всичко е на един клик разстояние.

18. 03. 2020 Статии Детайли:
Универсален продукт в областта на IoT photo

Универсален продукт в областта на IoT

Представяме Ви новия продукт от iNELS Air, който беше създаден в началото на годината от независимата компания, фокусирана върху проекти и продукти от IоT областта. Един от тях е универсалният преобразувател AirCV-100, който се използва за броене на импулси, M-Bus, безжичен M-Bus или RS485. Свързването се осигурява чрез Narrow Band IOT мрежа или LoRa.

09. 03. 2020 Hовини за продукта Детайли:
Изключителен успех на ELKO EP в Кувейт photo

Изключителен успех на ELKO EP в Кувейт

От шоу вила до стратегическо сътрудничество с цялата страна

04. 03. 2020 Статии Детайли:
IoT Мрежова Битка: Коя от българските платформите върви най-напред ? photo

IoT Мрежова Битка: Коя от българските платформите върви най-напред ?

Като в предишните случаи, би било глупаво да мислим, че тази вълна може да бъде игнорирана. Вятърът в платната духа най-големите световни компании, водещите световни производители на електроника, урбанисти, които планират умни градове, учени по хуманитарни науки, които да се занимават с концепцията за устойчиво бъдещо развитие, а самите хора търсят място за спестявания и комфорт в своя бизнес или дом.

03. 03. 2020 Статии Детайли:
Архитектурно-строителна седмица 2020 photo

Архитектурно-строителна седмица 2020

От 25 до 28 февруари в Интер Експо Център се проведе Архитектурното Строителната Седмица, като основните акценти бяха върху оборудване и механизация, Интериорни материали и технологии, Индустриално строителство и оборудване, ОВиК, Сградна автоматизация, Smart системи

02. 03. 2020 Статии Детайли:
„Финландска Атина“ светна в AVV Sähkö Tele Valo photo

„Финландска Атина“ светна в AVV Sähkö Tele Valo

Sähkö Telo Valo Av е най-големият традиционен международен панаир за електротехническата промишленост, който се провежда ежегодно в седмия по големина град на Финландия - Jyväskylä, известен още като „Финландска Атина“.

11. 02. 2020 Статии Детайли:
В Холешов Elko EP отвори нов клон за iNELS Air photo

В Холешов Elko EP отвори нов клон за iNELS Air

Холешов, 8 януари 2020 г. - Как наистина светът на „умни неща“ и „умни устройства“ работи за домове, офиси и промишлени сгради? Как изглежда често обсъжданият Интернет на нещата на практика и как да увеличите максимално своите ползи в комбинация с възможностите за безжична комуникация? Можете да се убедите в новооткрития клон на iNELS Air в централата на ELKO EP и iNELS.

07. 02. 2020 Статии Детайли:
Еталон по хотелиерство в Кипър photo

Еталон по хотелиерство в Кипър

От 25 до 27 януари 2020 г. имахме възможността да представим нашето iNELS решение на хостинг Експо Кипър, което се проведе в кипърската столица Никозия.

03. 02. 2020 Статии Детайли:
Умно поле, ферма, ливада и птицеферма photo

Умно поле, ферма, ливада и птицеферма

Признаваме, на пръв поглед заглавието може да изглежда малко налудничево. Но от друга страна, с малко по-задълбочена мисъл, малко дисциплини предлагат по-добро използване на интелигентните технологии от традиционното земеделие и икономиката. Промишлеността, която в продължение на много години се счита за практически непроменима, през последните години претърпя напълно революционна автоматизация и модернизация.

29. 01. 2020 Статии Детайли:
Историята на Унгарската държавна опера: дори сграда от Неоренесанса може да бъде умна photo

Историята на Унгарската държавна опера: дори сграда от Неоренесанса може да бъде умна

Когато известният унгарски архитект Миклос Ибл проектира Неоренесансовата сграда на Унгарската държавна опера през втората половина на 19 век, той вероятно подозира, че тя ще се превърне в гордост на района Пеща и един от най-посещаваните културни обекти на тогавашната Унгарска империя. Това, което той не е предполагал е, че след по-малко от петдесет години по-късно тя ще е пълна с интелигентни технологии, които ще контролират осветлението, уредите или ще помогнат за спасяването на известния щанд. Точно както технологията от втората част на Австро-Унгарската монархия - компанията Holesov iNELS - ще се погрижи за технологичните иновации по време на голямата реконструкция на сградата.

28. 01. 2020 Статии Детайли:
Енергиен шлюз - RFPM-2M с подобрено приложение photo

Енергиен шлюз - RFPM-2M с подобрено приложение

Уеб интерфейсът вече има напълно нова и по-чиста визуализация. Това прави показването и изчисляването на консумацията на енергия още по-лесно и удобно.

14. 01. 2020 Статии Детайли:
Niagara Framework – цялостно осигуряване на контрол photo

Niagara Framework – цялостно осигуряване на контрол

Това е предназначение за софтуерни и хардуерни решения, разработени от Tridium, осигуряващи цялостен контрол и надзор на домашната, търговската или индустриалната автоматизация.

19. 12. 2019 Статии Детайли:
RFAF USB интерфейс за комуникация photo

RFAF USB интерфейс за комуникация

RFAF USB интерфейс за комуникация е инструмент за поддръжка на системните партньори и инсталатори, за да се улесни създаването и да се анализират проблемите с безжичната комуникация.

09. 12. 2019 Статии Детайли:
 Демонстриране на възможностите на iNELS RF Control photo

Демонстриране на възможностите на iNELS RF Control

Караванът на Хостер е пълен със супер модерна интелигентна система. Благодарение на мобилния ви телефон и уникалното приложение на A1 можете да контролирате всички функции дистанционно от комфорта на седалката на каравана или отвън. 

26. 11. 2019 Статии Детайли:
RFIO2 - подобрен протокол за безжична комуникация photo

RFIO2 - подобрен протокол за безжична комуникация

Концепцията RFIO2 следва съществуващия комуникационен протокол RFIO и го извежда на нови нива с нови функции. RFIO2 е иновативна версия за продуктите на iNELS RF Control, осигурява по-голяма стабилност, интегрира повече отделни компоненти в комуникационната верига и елиминира сигналните смущения между тях. Запазената съвместимост с RFIO продуктите се поддържа.

22. 11. 2019 Статии Детайли:
ХОТЕЛИЯ 2019 - Всичко за хотели, ресторанти и кафенета photo

ХОТЕЛИЯ 2019 - Всичко за хотели, ресторанти и кафенета

Най-новите тенденции и развития в хотелиерството, ресторантьорството и кафенетата бяха представени в Международния изложбен център в Солун, Гърция, на 33-тото ежегодно международно изложение за хотелиерско оборудване.

19. 11. 2019 Статии Детайли:
Нашите NB-IoT сензори в мрежи на други оператори photo

Нашите NB-IoT сензори в мрежи на други оператори

iNELS Air е създаден в отговор на динамично развиващата се мрежа за IoT (Интернет на нещата). Категорията на безжичните комуникации IoT описва ниската мощност на широката зона (LPWA). Тази технология е проектирана да осигурява пълно покритие дори и вътре в сградите, с енергоспестяваща и ниска цена на работа на отделни устройства.

15. 11. 2019 Статии Детайли:
Автоматично управление на осветлението на хотелските стаи photo

Автоматично управление на осветлението на хотелските стаи

Гостите в хотелските стаи не се интересуват от енергийните разходи  (това не е тяхната консумация и не трябва да плащат за тях). Следователно те оставят светлините, телевизора и други уреди включени дори в отсъствие (напр. закуска).

14. 11. 2019 Статии Детайли:
Потопете се в новини от света на iNELS и ELKO EP photo

Потопете се в новини от света на iNELS и ELKO EP

Уважаеми клиенти,

Позволете ни да ви представим новата брошура Highlights, където можете да намерите резюме на последните и най-нови иновации.

11. 11. 2019 Статии Детайли:
Посетихме ELEC EXPO 2019 в Казабланка photo

Посетихме ELEC EXPO 2019 в Казабланка

Миналата седмица ELKO EP посети 13-ото издание на ELEC Expo в слънчево Мароко, по-специално в Казабланка. Панаирът се проведе от 30 октомври до 2 ноември.

06. 11. 2019 Статии Детайли:
Димиране на LED източници на светлина photo

Димиране на LED източници на светлина

LED източниците на светлина са хит на пазара и сега се използват в 80% от сградите и домовете, за да спестят разходи. По-трудно е обаче да се определи натоварването на LED източници върху димера с цел безпроблемно регулиране.

01. 11. 2019 Статии Детайли:

Календар на събитията

<
Юни 2023
>
 • ПН
 • вт
 • СР
 • ЧВ
 • ПТ
 • СБ
 • НД
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30

клиентски център

Техническа помощ

+359 877 801 804
support@smarthomebulgaria.bg

Информация:

+359 877 801 877
office@smarthomebulgaria.bg