Умен стълб

Умните улични стълбове могат да регулират яркостта и димирането в зависимост от времето на деня и външните условия, които заедно с използването на LED светлинни източници значително допринасят за енергоспестяването и опазването на околната среда.

Умните стълбове общуват бързо и лесно с централното управление в случай на повреда; освен това те могат да бъдат ефективно контролирани дистанционно.
Те могат да изпълняват допълнителен набор от функции - можем да свържем метеорологичните станции, аварийните бутони, фотоапаратите, информационния панел с подсветка, различни сензори или Wi-Fi предавателя - като по този начин спомагаме за повишаване на комфорта, осведомеността и преди всичко безопасността по улиците на умния град.

Нашите умни стълбове са перфектно модулни, така че е възможно те да се монтират само с избрани елементи. В бъдеще е възможно да се разширят функциите по всяко време от други избрани модули.

                                      

Знаем, че проблемът с общественото осветление е обширен и включва възможността за получаване на субсидии, затова не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се радваме да ви обясним всичко подробно. Ние също ще подготвим за вас необвързващи предложения с изчисления и приблизителна възвръщаемост на инвестицията.